1. SPLOŠNO
Pogoji poslovanja spletne strani heta.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).
S spletno stranjo upravlja podjetje HETA d.o.o., Nove Fužine 45, 1000 Ljubljana.

Nakup izdelkov preko spletne strani www.heta.si ni možen. Za nakup izdelkov vas vabimo, da nas obiščete v naši poslovalnici Heta na naslovu Nove Fužine 45, 1000 Ljubljana.
Heta d.o.o. si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb pogojev poslovanja brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.

2. DOSTOPNOST INFORMACIJ
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
• identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matična številka),
• kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (telefonska številka, e-naslov),
• bistvene značilnosti izdelkov,
• dostopnost izdelkov (vsi izdelki ali storitve, ki so v ponudbi na spletnem mestu, so dostopni v naši poslovalnici, bodisi so na zalogi ali jih naročimo in dobavimo v sprejemljivem roku),
• cene so jasno določene.

3. CENE
Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost). Heta d.o.o. si pridržuje pravico do dnevnega spreminjanja cen brez predhodnega obvestila. Pri nakupu veljajo cene in ostale ugodnosti v trenutku vašega fizičnega nakupa, ko nas obiščete v naši poslovalnici na naslovu Nove Fužine 45, 1000 Ljubljana.

4. ODGOVORNOST IN INTELEKTUALNA LASTNINA
Pri urejanju spletne strani skušamo zagotavljati točnost in ažurnost informacij. Kljub temu pa je kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake v informacijah popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na tej spletnih strani.
Pridržujemo si pravico, da vse informacije, ki so vključene ali dosegljive na tej spletni strani kadarkoli, brez predhodnega opozorila spremenimo. Vsebine, objavljene na tej spletni strani, nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno.
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega našega soglasja.

VIZITKA PODJETJA
Sedež podjetja: HETA d.o.o., Nove Fužine 45, 1000 Ljubljana
Matična številka: 5825105000
Davčna številka SI: 11077816
TRR: SI56 2900 0005 5800 465, odprt pri Unicredit banka Slovenija d.d.
Zavezanci za DDV: Da
Datum registracije podjetja: 26.1.1994