Podjetje Heta d.o.o. je svoje temelje v Sloveniji postavila zdaj že davnega leta 1992, vendar so se izkušnje in kvaliteta dela prenašala že iz kolena na koleno od leta 1892 od koder tudi izhaja letnica prvo ustanovljenega podjetja Heta.

Prvo ustanovljeno podjetje se je ukvarjalo z servisiranjem in prodajo ročnih ter stenskih ur, s čimer se še vedno ukvarjamo.Seveda pa čas piše svojo zgodbo in tako je tudi pri nas. Kar pomeni da se prilagajamo trendom in okolju, ki »kliče« le te, zato smo v naših trgovinah postavili atraktivno ponudbo nakita iz kirurškega jekla. Celoten nakit spada v dodatno ponudbo določenih znamk ur,s čimer dobimo popolno ponudbo za naše stranke.

Tradicionalno pa imamo v ponudbi še dandanes osnovno storitev za naše stranke. Tukaj govorimo o manjših popravilih,menjavi batarij in pasov. Pravtako opravljamo tudi večje servise stenskih in ročnih ur. Zato bi za zaključek lahko rekli naslednje,ko boste naslednjič potrebovali uro ali nakit vam po želji tudi graviramo. Prisrčno ste vabljeni v naše poslovalnice.